Bejelentkezés
Rólunk 2017-09-04T20:56:29+00:00

RÓLUNK

Intelligenetic

A Verifi-tesztet Magyarországon az IntelliGenetic Egészségügyi Szolgáltató Kft. forgalmazza. Munkatársai között megtalálhatóak azok a kutatók, akik már több, mint 10 éve foglalkoznak a nem-invazív magzati genetikai diagnosztika kérdésével – a genetika ezen speciális ágával – s akiknek az elmúlt 10 évben számos tudományos közleménye jelent meg a nem-invazív magzati diagnosztika területén. A magyar kutatók munkássága sok más kutatócsoport munkájával együtt hozzájárulhatott ahhoz, hogy napjainkban olyan tesztek, mint a verifi® prenatális teszt, elérhetőek legyenek a várandós nők számára. Az IntelliGenetic Egészségügyi Szolgáltató célja, hogy világhírű kutatók, magasan képzett tudósok bevonásával, illetve a legkorszerűbb technológiák és orvosi innovációk folyamatos nyomon követésével és szervezésével elérhetővé tegye a magyar orvosok és pácienseik számára a legkorszerűbb vizsgálati lehetőségeket.

IntelliGenetic Kft.

1138 Budapest, Népfürdő u. 22. Duna Tower Irodaház B torony 15. emelet
Adószám: 24646644-2-41
Bankszámlaszám: OTP 11707024-20488488
Tel.: +36-1-700-1303
Fax: +36-1-700-1301
intelligenetic.hu

RÓLUNK

Illumina

A Verifi-teszt kifejlesztője, a Verinata Health, a világ egyik legnagyobb genetikai kutató cégének, az amerikai Illumina Inc. leányvállalata. A világszerte több mint 2500 kutatót foglalkoztató cég a genetikai rendellenességek kutatásán kívül az egészségügy számos területén jelen van fejlesztéseivel a rákkutatástól, az agrigenomikán keresztül a mikrobiális genomikáig. A vállalat célja, hogy termékeiben azokat az innovatív technológiákat és vizsgálati analízisek eredményeit alkalmazza, amelyek lehetővé teszik olyan genetikai variánsok elemzését, amelyek néhány éve még elképzelhetetlenek voltak. Ezek együttesen megteremtik annak a lehetőségét, hogy a vizsgálatok egyénre szabottan skálázhatóak legyenek, ami a személyre szabott orvoslás jövője. Az egész világra kiterjedő kutató és szolgáltató hálózata lehetővé teszi annak a logisztikai rendszernek az üzemeltetését, ami a vizsgálati minták és eredmények mindenkinél gyorsabb célba érésének a kulcsa. A számos kutatási, fejlesztési területen világelső cég elkötelezett a kromoszóma rendellenességek elleni küzdelemben, elősegítve ezzel az anyák és gyermekeik egészségét.

Illumina Inc.

San Diego, CA, USA
Alapítva: 1998
Jay T. Flatley
www.illumina.com

VERIFI-TESZT

Laborakkreditáció

A Verifi-teszt kifejlesztéséhez és folyamatos fejlődéséhez fontos, hogy szakértelmünknek megfelelő labor álljon rendelkezésünkre. Laboratóriumunk nagy hangsúlyt fektet a gyors átfutási idők mellett a fontos információk gyors áramlására, ezért büszkék vagyunk rá, hogy laboratóriumunk – mely az Illumina tesztek, köztük a Verifi-teszt kizárólagos analizáló laboratóriuma – rendelkezik CLIA és CAP akkreditációval, melyek a pontosság, a megbízhatóság és a minőségi szabályozásoknak való megfelelés elfogadott biztosítéka. Munkánkat és a hozzá kapcsolódó szolgáltatást az amerikai szövetségi, állami és helyi törvények, rendeletek, valamint egy erősen szabályozott egészségügyi szolgáltatási környezet határozza meg.