Bejelentkezés
HÍREK 2017-09-02T15:16:22+00:00

A lényeg a részletekben rejlik

Az anyai vérteszteknél a beolvasások száma olyan mint a TV készülékeknél a képernyő felbontása. A Verifi-teszt által beolvasott 28 millió adattal ez a ma kapható legrészletesebb vizsgálat.

Ismerje meg a lényeget  >

Az Illumina saját tesztje

A ma kapható anyai vértesztek vizsgálati hátterét az Illumina gépei biztosítják, azonban a legújabb fejlesztések mindig a saját tesztjében, a Verifi-tesztben jelennek meg a leghamarabb.

Tudja meg miért jó ez Önnek  >

A VERIFI-TESZTTEL KAPCSOLATOS HÍREK

2015. szeptember

A Verifi-teszt már Gyulán is elérhető a Coronella Orvosi Centrumban. További információk a BEJELENTKEZÉS oldalon.

2014. szeptember

A Verifi-teszt már Szegeden is elérhető a Noé Egészségeközpontban. További információk a BEJELENTKEZÉS oldalon.

2014. május 22.

A mai naptól az orvosoknak.verifi-teszt.hu címen elérhető szakmai microsite-unk. Az oldal szakmai részletességgel mutatja be a Verifi-tesztet.

2014. május 19.

A Verifi-teszt már Debrecenben is elérhető a PED-GIN Debreceni NIPT Központban.

2014. március 14.

A Verifi-teszt már Győrben is elérhető a KYNCS Magzati Diagnosztikai Központban.

2014. január 1.

2014. január 1-től a Verinata Health az Illumina anyacég reprodukciós és genetikai egészségügyi üzletágának részévé vált. Ennek megfelelően a Verinata Health név Illuminára változott.

2013. november 25.

Az amerikai Verinata Health kromoszóma rendellenességeket kimutató vizsgálata, a Verif-teszt 2013. november 25-től már Magyarországon is elérhető az IntelliGenetic Egészségügyi Szolgáltatón kersztül. A szolgáltató, a tesztet igénybe vevők számára a Verinata Health teljes szűrési spektrumát kínálja, így lehetőség van a Down-kór, az Edwards-kór, a Patau-kór mellett számos nemi kromoszóma rendellenesség kiszűrésesére is, a magzat nemének megállapítása mellett.

2013. október 14.

Az Illumina, Inc. (NASDAQ: ILMN) bejelentette, hogy új vizsgálati lehetőséget nyújt a nem invazív prenatális diagnosztika terén. Ennek köszönhetően a Verifi® teszt kettős ikerterhességet viselő várandósok esetén is alkalmazható, a nem invazív prenatális tesztek közül elsőként és egyedülállóan. Az ikerterhességekben is alkalmazható Verifi® vizsgálat segítségével a 21-es (Down-kór), 18-as (Edwards-kór), illetve 13-as kromoszóma (Patau-kór) triszómiája, valamint az Y-kromoszóma jelenléte igazolható.

„A Verifi® vizsgálatot a legnagyobb ikerpopuláción vizsgálatban validálták, amely több mint 100 anyai mintát tartalmazott, vagyis többet, mint bármely más nem invazív prenatális módszer esetében” – mondta dr. Richard Rava, a Verinata vállalat kutatási-fejlesztési részlegének alelnöke. Az aneuploidiák feltárásának optimalizálása céljából a verifi™ vizsgálatba új algoritmusokat foglaltak bele. A jelenleg rendelkezésre álló egyéb módszerektől eltérően a kidolgozott új innovatív megközelítés, amely az ikreknél megfigyelhető alacsonyabb magzati frakció kimutatására is alkalmas, pontos, megbízható eredményeket és az ezen a területen ismert legalacsonyabb vizsgálati hibaarányt biztosít (0,07%).

A Verinata az algoritmusokat kifejezetten ikrekre validálta, az ikerterhes nőktől vett 115 anyai plazmamintán végzett analízis alapján a Verifi® teszt minden esetben helyesen azonosította a Down-kórt (21-es triszómia) és az Edwards-kórt (18-as triszómia), illetve az Y-kromoszómát tartalmazó mintákat.

Az USA-ban körülbelül minden 30 szülésből egy ikerszülés. Az egészségügyi statisztikai adatok országos központja (National Center for Health Statistics) szerint az ikerterhességek száma 76%-kal nőtt 1980 és 2009 között. A nők életkorának előrehaladásával egyre nagyobb annak valószínűsége, hogy menstruációs ciklusonként több pete érjen be, és így az ikerterhességek gyakoriságának növekedésének egyharmadát a 30. életévüket betöltött nőknél előforduló ikerterhességek teszik ki. Az ikerterhességek számának további azok az asszisztált reprodukciós módszerek magyarázzák, amelyek során gyakran több embriót ültetnek be a méhbe in vitro megtermékenyítést követően.

Ezen a webhelyen nem adunk orvosi tanácsokat! A webhelyen olvasható tájékoztatás nem minősül orvosi tanácsnak. Tudnia kell, hogy az általunk megadott tartalom általános tájékoztatás illetve ismeretterjesztés célját szolgálja, ezért nem használható egészségügyi problémák vagy betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Nem helyettesíti a szakszerű egészségügyi ellátást. Lehetséges, hogy az erről a webhelyről szerzett információk az Ön helyzetére nem vonatkoznak, vagy félreérthetők. Semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön hogyan használja fel a webhelyünkről vett információkat. A honlap célja kizárólag a verifi-teszt és az IntelliGenetic Kft. szolgáltatásainak bemutatása, a honlapon szereplő információk célja kizárólag a figyelem felkeltése. Nem állítjuk, ill. nem garantáljuk, sem kifejezetten, sem hallgatólagosan, hogy a honlapon szereplő információk teljeskörűek vagy helytállóak, ezért amennyiben érdeklődik a termékünk iránt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és kérésére teljeskörűen tájékoztatjuk. Ha a saját helyzetével kapcsolatosan tanácsra van szüksége, forduljon a verifi teszt központok valamelyikéhez.

A Verifi-teszt magyarországi disztribútora az IntelliGenetic Kft.
1138 Budapest, Népfürdő u. 22. Duna Tower Irodaház B torony 15. emelet
Adószám: 24646644-2-41, Bankszámlaszám: OTP 11707024-20488488
Tel.: +36-1-700-1303 Fax: +36-1-700-1301

intelli_logo