Bejelentkezés
ENGLISH MENU 2017-09-02T15:16:22+00:00

A lényeg a részletekben rejlik

Az anyai vérteszteknél a beolvasások száma olyan mint a TV készülékeknél a képernyő felbontása. A Verifi-teszt által beolvasott 28 millió adattal ez a ma kapható legrészletesebb vizsgálat.

Ismerje meg a lényeget  >

Az Illumina saját tesztje

A ma kapható anyai vértesztek vizsgálati hátterét az Illumina gépei biztosítják, azonban a legújabb fejlesztések mindig a saját tesztjében, a Verifi-tesztben jelennek meg a leghamarabb.

Tudja meg miért jó ez Önnek  >

VERIFI-TESZT IN ENGLISH

IntelliGenetic Ltd. (distributor of Verifi-test in Hungary) is proud to offer the verifi® prenatal test — a non-invasive prenatal test that detects multiple fetal chromosomal aneuploidies using a single maternal blood draw with near-diagnostic accuracy. If you have ever wanted safer, simpler test results or wished to screen at 10 weeks instead of waiting, now you can order the verifi® prenatal test.

Question

Connection

Book an appointment

Download

For specialists

VERIFI-TESZT
Mi a Verifi-teszt?
Mikor végezthető el?
Mikor van eredmény?
Mit mutat ki?
Mik a lehetőségeim?
A Verifi-teszt előnyeiI
kerterhesség esetén is
A teszt hatékonysága
A teszt eredményei
Mennyibe kerül?
A vizsgálatról
Bejelentkezés vizsgálatra

MIT MUTAT KI?
Down-kór
Edwards-kór
Patau-kór
Mikrodeléciók szűrése
Nem kromoszóma rendellenességek
Magzat neme

MIBEN MÁS?
Gyors
Pontos
Fejlett

RÓLUNK
IntelliGenetic
Illumina
Orvosoknak
Publikációk
Hírek
Események
Videók
Letöltések

Ezen a webhelyen nem adunk orvosi tanácsokat! A webhelyen olvasható tájékoztatás nem minősül orvosi tanácsnak. Tudnia kell, hogy az általunk megadott tartalom általános tájékoztatás illetve ismeretterjesztés célját szolgálja, ezért nem használható egészségügyi problémák vagy betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Nem helyettesíti a szakszerű egészségügyi ellátást. Lehetséges, hogy az erről a webhelyről szerzett információk az Ön helyzetére nem vonatkoznak, vagy félreérthetők. Semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön hogyan használja fel a webhelyünkről vett információkat. A honlap célja kizárólag a verifi-teszt és az IntelliGenetic Kft. szolgáltatásainak bemutatása, a honlapon szereplő információk célja kizárólag a figyelem felkeltése. Nem állítjuk, ill. nem garantáljuk, sem kifejezetten, sem hallgatólagosan, hogy a honlapon szereplő információk teljeskörűek vagy helytállóak, ezért amennyiben érdeklődik a termékünk iránt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és kérésére teljeskörűen tájékoztatjuk. Ha a saját helyzetével kapcsolatosan tanácsra van szüksége, forduljon a verifi teszt központok valamelyikéhez.

A Verifi-teszt magyarországi disztribútora az IntelliGenetic Kft.
1138 Budapest, Népfürdő u. 22. Duna Tower Irodaház B torony 15. emelet
Adószám: 24646644-2-41, Bankszámlaszám: OTP 11707024-20488488
Tel.: +36-1-700-1303 Fax: +36-1-700-1301

intelli_logo